Preview Mode Links will not work in preview mode

Selvværds Projektet

Feb 24, 2021

Jeg har interviewet Ditte Kreuz. Ditte er uddannet skolelærer, men kunne mærke at hun skulle noget andet. Derfor startede hun sin egen forretning hvor hun sælger krystaller. I interviewet taler vi bl.a. om hvordan at man vælger de krystaller som er rigtige for en selv, hvilke ritualer Ditte anbefaler, manifestation,...


Feb 17, 2021

Har du nogen sinde haft en stor drøm som du gerne ville opnå, men ikke turde at gå efter den, fordi du lod frygten for at fejle stoppe dig? Så er du ikke alene. Jeg har mødt mange mennesker som havde en drøm, men som de ikke turde forfølge.
Jeg vil gerne udfordre dig til at gøre det modsatte. Så hvis du...


Feb 10, 2021

Vil du gerne lære hvordan at du manifestere dine drømme og  sætter janteloven på plads? Samt hvordan at du lytter til din intuition? Så lyt til dette podcast episode med Liv! 

Liv tog som 19 årig til USA for at uddanne sig som  skuespiller, da dette ikke var hendes kop te startede hun eget tøjfirma. Ud over det...


Feb 3, 2021

Lever du dit liv tilfærdligt og ønsker du nøglen til at leve et meningsfuldt liv? Så lyt med i dagens afsnit hvor vi taler om hvordan du kan bruge dine livsværdier som et kompas i dit liv.