Preview Mode Links will not work in preview mode

Selvværds Projektet

Jun 29, 2022

I dagens episode taler jeg mig hvordan at egenskaberne af at være en selvsikker ustoppelig kvinde ændrede mit liv, og hvordan at det også kan ændre dit. 

Jeg afholder en 3 dages gratis workshop d. 9-11 juli, med fokus på hvordan at du kan blive ustoppelig. Tilmeld dig på annastaffe.com/ustoppelig 


Jun 22, 2022

I mine forløb arbejder jeg ud fra en 3 step model som skaber dyb selvværd og forandring hos mine klienter. 

I dagens episode deler jeg disse 3 steps med dig, så du kan implementere dem i dit eget liv. 

Klik play for at høre episoden. 


Jun 15, 2022

Vidste du at du kan bruge oprydning som et springbræt i din udvikling? 

I dagens episode taler jeg med Sanne Severinsen, fra Rum Til Livet om gevinsten ved omrydning, forbindelsen mellem dit hjem og dit personlige liv og hvordan at du kan skabe dit liv gennem det du omgiver dig med i dit hjem. 

Tryk play for at høre...


Jun 8, 2022

I dagens episode deler jeg 7 selvkærlige nogler du kan bruge til at skabe resultater i dit liv. Der kan være utallige grunde til at du føler at du sidder fast i livet og måske ikke kan nå der til du ønsker. 

Disse 7 nøgler kan du bruge til at ændre dit perskektiv på din nuværense situaition og de kan give dig...


Jun 1, 2022

Hvor ofte er du blevet spurgt hvordan at du har det, hvortil at du har svaret at du har det "fint"? Men hvorfor kun have det fint, når du kan leve et fuldstændig magisk liv? 

Rigtig mange mennesker nøjes fordi de måske tror at de ikke fortjener mere. Og det vil jeg gerne slå en streg over i dag! 

Så i dagens...