Preview Mode Links will not work in preview mode

Selvværds Projektet

Nov 24, 2021

Frygten for ikke at være god nok. Kender vi den ikke alle? Roden til usikkerhed og den sværeste overbevisning at ryste af sig. Derfor deler jeg idag min bedst tips til at føle dig selvsikker igen, når du bliver grebet af usikkerheden. 

Hvis du vil have ekstra redskaber til at styrke dit selvværd, så husk at tage...


Nov 17, 2021

Livet er lige nu, og du har kun 1 liv. Så vil du spilde det på at være bange for hvad andre tænker om dig eller leve det fuldt ud? 

Jeg håber at du svarede nr 2, fordi dagens episode handler om hvordan at du skal stå ved dig selv (så du kan leve dit liv fuldt ud) selvom at du er bange for hvad andre tænker om...


Nov 10, 2021

Du er omringet af mennesker hele tiden. Enten i familien, på studiet eller på arbejdet. Derfor er det også rigtig let at blive påvirket af andre. Både positivt men desværre også negativt. Derfor handler dagens episode om hvordan at du kan stoppe med at lade andre påvirker dig negativt. 

Hvis du ønsker redskaber...


Nov 3, 2021

Før i tiden gik jeg altid rundt med en knude i maven. Jeg troede at det var et grundvilkår for at være menneske og at det var helt normalt altid at føle sig ængstelig og føle uro indeni. Jeg blev ofte taget af usikkerheden og frygten om hvad andre mon tænkte om mig, og det var også oftestet roden til knuden i...