Preview Mode Links will not work in preview mode

Selvværds Projektet

Dec 28, 2022

Nytår er lige om hjørnet og jeg er KLAR! Det nye år er fyldt med muligheder for at skabe en dybere, kærligere forbindelse med dig selv. Så du kan overtænke mindre og få mere ro, glæde og overskud til, at leve dit liv! 

I dagens podcast episode taler vi om hvordan, at du skal tænke anderledes, så du kan nå i...


Dec 24, 2022

Det er juleaften, og den magiske dag på året (hvis du spørger mig). Vi har haft 24 magiske dage sammen, og i dagens episode taler vi om hvordan at du fortast lever et selvkærligt liv, selv efter julekalenderen er slut. 

Gratis selvværds challenge: 

Modtag 3 videoer og lær at håndtere dine negative tanker, så...


Dec 23, 2022

Er du slem til at blive skuffet, hvis du ikke får det du havde regnet med? Så er dagens episode for dig. Vi taler nemlig om vigtigheden i at være glad og taknemmelig, uden at have en forvetning om hvad der kommer din vej. Tryk play for at høre episoden. 

Når du sammenligner dig selv med andre, stjæler al din...


Dec 22, 2022

Det er snart nytår, og det betyder også at nytårsfortsættende ruller ind. Men langt de fleste, kommer aldrig i mål med deres nytårs fortsæt, pga. at de ikke tror på at det er muligt for dem. Derfor taler jeg i dagens episode om et værktøj, som du kan bruge til at komme i mål med dine drømme. 


Dec 21, 2022

Når du sammenligner dig selv med andre, stjæler al din glæde og kærligheden til dig selv. Derfor talder vi i dagens episode om hvad du skal gøre istedet, når du sammenligner dig med andre. Tryk play for at høre episoden. 

Gratis selvværds challenge: 

Modtag 3 videoer og lær at håndtere dine negative tanker,...