Preview Mode Links will not work in preview mode

Selvværds Projektet

Sep 27, 2023

Hver gang jeg coacher, spørger jeg mine klienter hvad deres mål vil give dem og hvad de i sidste ender drømmer om at opnå og vi ender altid på de samme 2 ting. Glæde og ro. 

Selvværd og glæde hænger uløseligt sammen. Har du et lavt selvværd så vil du højest sandsynligt også ofte føle dig ked af det,...


Sep 14, 2023

Perfektionisme er højest sansynligt noget du kender. Det er troen om at hvis jeg bare fremstår perfekt eller hvis jeg bare gøre det perfekt, så vil jeg endelig føle mig god nok. 

Det er løgn. 

I det her afsnit dykker jeg dybt ned i perfektionisme og hvordan, at den konstante stræben efter at fremstå perfekt,...


Sep 12, 2023

Hvis du føler at dit overskud er lav, fordi at du bruger al din energi på at overtænke, så er dagens podcast episode til dig. 

Jeg deler med dig hvad det er der gør, at du overtænker og hvordan at arbejdet med dit selvværd kan støtte dig i, at få meget mere ro og glæde. 

Det har arbejde er så sindsygt vigtigt...


Sep 7, 2023

Du har nok hørt om, at det du tænker er enormt vigtigt. Mindset, mindset, mindset, vi hører det stort set alle steder. Og selv om at det måske kan virke en anelse hysterisk og nogle gange som en stor omgang hippe fis, når folk siger, at tankens kraft er stor, men har de faktisk ret.

Så derfor skal vi i dag tale om...


Sep 5, 2023

Noget af det mest frustrerende er, at bruge tid og penge på dig selv og din udvikling, for enten ikke, at se resultater eller for at se fremskridt, men så falder du tilbage i gamle mønstre. 

Jeg kender det, så du er absolut ikke alene. 

I dagens podcast episode har jeg samlet de fokus punkter som jeg oplever, er med...