Preview Mode Links will not work in preview mode

Selvværds Projektet

Sep 28, 2022

"Jeg kan godt klare det selv", er en typisk sætning som forhindre os i at søge hjælp når vi har brug for den. Tvivlen på om du virkelig har det "slemt nok" til at retfærdiggøre at du invistere i din egen indre ro og glæde, har ofte den konsekvens at du får søgt hjælp alt for sent. 

Derfor handler dagens...


Sep 21, 2022

Uanset hvor meget jeg elsker at coache, er mit ultimative mål at alle de kvinder jeg har i mine hænder lærer at coache dem selv, så de ikke skal være afhængige af andre for at sprudle af glæde og nyde livet. 

Derfor handler dagens podcast episode om hvordan at du kan coache dig selv, og hvad du selv dagligt kan...


Sep 14, 2022

Springer du glad ud af sengen om morgenen, eller trykker du snooooze lige så snart uret ringer og trækker dynen op over hovedet? 

Den måde du starter din morgen på er altafgørende for hvor god din dag bliver. Derfor deler jeg i dag mine 3 gode morgenvaner, som sikre at jeg får en god dag. 

Klik play for at høre...


Sep 7, 2022

"Jeg ville bare ønske at jeg ikke var så streng ved mig selv". Denne sætning går igen hos de kvinder jeg coacher, og derfor er deres indre kritiker også ofte i fokus under vores sessioner. 

Derfor giver jeg dig i dagens podcast episode 3 selvkærlige måder du kan give slip på din indre kritiker, så du kan blive...