Preview Mode Links will not work in preview mode

Selvværds Projektet

Aug 31, 2022

Har du nogensinde haft munden fuld af kage og forsikret dig selv om at i morgen er dagen hvor du for alvor går i gang med kuren? Og da du dagen efter siger ja tak til et stykke kage på arbejdet, går det op for dig at du igen har brudt et løfte til dig selv... 

De løgne du fortæller dig selv, forhindre dig i at se...


Aug 24, 2022

Varme nætter, brune ben og 3 kugler is. Det er hvad jeg forbinder med den dejligeste sommerferie. Desværre kan ferien ikke vare for evigt, og nu er vi alle efterhånden kommet tilbage på arbejde. Det var for mig, engang en hård pille at skulle sluge, og jeg ved at jeg bestemt ikke er den eneste. Derfor skal vi i...


Aug 17, 2022

Lær hvordan at du kan ændre dit selvbillede og derigennem dit liv. Ved at tale som dit fremtidige jeg, kan du manifestere præcis det liv du ønsker. Lyt med i dagens podcast episode og find ud af hvordan. 

Vil du vide den *ENE* ting, der stopper dig fra at føle dig selvsikker? Så tag min selvværd quiz  på...


Aug 10, 2022

Lær hvordan at journaling er en af nøglerne til at hæve dit selvværd og derigennem transformere dit liv. Jeg deler 5 forskellige øvelser med dig som vil ekspandere hvordan at du ser dig selv og verden på, og vil støtte din udvikling på et helt nyt plan. 

Vil du vide den *ENE* ting, der stopper dig fra at føle...


Aug 3, 2022

Livet rammer os alle, og når det gør kan du vælge at gøre en af to ting. 

Du kan bryde sammen og være et offer for situationen, eller du kan lære af situationen, rejse dig og være stærkere end nogen sinde før. 

I dagens episode lære jeg dig hvordan at du kan rejse dig og blive stærkere end nogen sinde...