Preview Mode Links will not work in preview mode

Selvværds Projektet

Oct 26, 2022

Har du nogen sinde prøvet at sidde i biografen og filmen skal til at starte. Men selvom at du sidder omringet af mennesker du elsker og skal se en film som du har glædet dig til, så er du stadig ked af det. Du føler dig følelsesløs. Som om at alting er lidt ligegyldigt.

I dagens halloween episode taler vi...


Oct 19, 2022

 Du sidder blandt dine veninder, solen skinner og i drikker margaritas. De griner højt, deler sjove oplevelser og du vil gerne være med på lige fod med dem. Men noget gør at du alligevel holder dig tilbage. Du griner med på det de siger, men deler ikke dine egne historier. Den ene del af dig siger “kom nu, slå...


Oct 12, 2022

Jeg kan huske hvordan at jeg i mine start 20’ere ikke kunne tage beslutninger for mig selv. Det kunne være alt fra hvad jeg skulle vælge at spise og hvilke tøj jeg skulle vælge at tage på, til større beslutninger som valg af uddannelse.

Jeg ville spørge 4 andre til råds, og derefter være i vildrede over...


Oct 5, 2022

Har du nogensinde siddet med dine veninder og været så opslugt af de tanker du havde i dit hovede, at du slet ikke kunne være nærværende med dem? For så at komme hjem og være frustreret over at du ikke bare kunne være til stede, nyde deres selskab og have det sjovt?

Jeg ser dig og jeg forstår hvor...